Beauty Inn Nieuwegein floating sessie

Wat: Float arrangement
Waar: Nieuwegein, Utrecht
Duur: 60 minuten
Aantal personen: 1


Beschikbaarheid: Op voorraad

Wellnessbon prijs € 32,50

Add Items to CartInfo
De Spa
Routeplanner

Beauty Inn Nieuwegein floating sessie omvat:
- ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
- 60 minuten floaten
- gebruik van douche en handdoeken

Beauty Inn biedt al sinds 1978 hoogwaardige en resultaatgerichte huidbehandelingen. Het het team van gediplomeerde en gespecialiseerde schoonheidsspecialistes bieden zij een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Ongeacht je leeftijd of je nu vrouw of man bent.

BeauInn levert al sinds 1978 hoogwaardige, resultaatgerichte huidbehandelingen. Met ons team van gediplomeerde en gespecialiseerde schoonheidsspecialistes, bieden wij een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Van het epileren van wenkbrauwen en het verven van de wimpers tot complete kuurbehandelingen voor zowel gelaat als lichaam bent u bij ons aan het juiste adres. Ongeacht uw leeftijd en zowel voor dames als heren.   
Wilt ook u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u graag uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Hieraan zijn geen kosten verbonden (laserbehandeling uitgezonderd ivm test) Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen geïnventariseerd, waarna we in overleg met u een programma kunnen samenstellen.   
U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een cadeaubon. Elk bedrag is mogelijk, maar u kunt ook een complete behandeling cadeau geven (zonder prijs te vermelden).
Neem gerust contact met ons op of loop even binnen. Wij zijn u graag van dienst. 
Het Beauty Inn Team staat voor u klaar!

Dankzij de jarenlange ervaring bij Beauty Inn weten ze precies wat welke klant nodig heeft. De wensen en verwachtingen worden eerst geïnventariseerd en dan pas wordt de behandeling uitgevoerd.
Het aanbod aan verschillende behandelingen is eindeloos, voor meer uitleg kun je terecht bij de medewerkers van Beauty Inn.

Het Beauty Inn Team staat voor u klaar!

Gegevens:

Adres: Symfonielaan 28-30
Postcode: 3438 EV
Plaats: Nieuwegein
Telefoon: 030-6038013
Email:          office@beauty-inn.nl

Openingstijden:

Maandag: 09.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag: 09.00 uur - 21.00 uur
Woensdag: 09.00 uur - 21.00 uur
 Donderdag: 09.00 uur - 17.30 uur
 Vrijdag: 09.00 uur - 17.30 uur
 Zaterdag: 09.00 uur - 15.00 uur
 Zondag: gesloten

 

Van:
Voorbeeld: Hoofdweg 2, Amsterdam
Naar:
 
Plan route